ESEA Weekly Recap: Tappiosta voittoon.

ESEA Open League pyörähti käytiin viime viikolla ja Team Aquafin kohdalla maanantaina. Nappasin haastatteluun viikon päätteeksi joukkueen työkoneen, ikuisen puurtajan, Kalle "KaPa" Vuoriston.

Morjens. Mikäs fiilis näin ensimmäisen viikon jälkeen?

"Hyvät fiilikset jäi ekasta viikosta. Alkuviikko oli aika vaikea meille, mutta loppuviikkoa kohti saatiin taas oma peli rullaamaan."

Oliko teillä hyvä valmistelu ESEAn alkuun?

"ESEAn alkuun oli mielestäni hyvät valmistelut. Saatiin katsottua karttoja läpi ja tiedettiin mitä lähdetään servulla tekemään."

Ekassa pelissä tuli sitten takkiin 16-5 vs. Priestly Esports. Mitä siinä oikein tapahtui?

"Ei oikein missään kohtaa saatu omaa peliä rullaamaan ja todennäköisesti suorittamisessa näkyi myös, että oli vuoden eka official peli. Tehtiin paljon tyhmiä virheitä, joista vihu rokotti ja voitti erät."

Toinen peli meni selvästi paremmin, kun nappasitte voiton puolalaisista "Vesa Team".

"Joo ennen toista peliä juteltiin joukkueen kanssa menneestä viikosta ja käytiin asioita läpi. Tuntui, että löydettiin se yhteinen sävel mikä oli ollut hiukan hukassa, joka sitten näkyi myös servun puolella. Hallittiin peliä hyvin, mutta sitten pelin closaamisessa meinas tulla ongelmia, mutta onneksi saatiin lopuksi closattua ja sitä kautta avausvoitto."

Mikä on höögä ens viikkoon? Voiton salaisuudet?

"Ensi viikkoon lähdetään kunnon tekemisen meiningillä. Kaksi ESEA peliä tiedossa ja lähdetään hakemaan molemmista voittoa. Voiton salaisuudet tulee olemaan legendaarinen oma peli."

Team Aquafin pelit jatkuu maanantaina, kun vastaan tuli HDtactics klo 20:00. Toinen peli on torstaina klo 19:00 vs. TEAM CIRCO.

-Team Aquafi ja KaPa

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram