It's playoff time!

Runkosarjan lopetus

ESEA Openin runkosarjan viimeinen viikko oli jännitystä täynnä. Tiimillä oli kahden pakko voiton päässä playoff-paikka.

Ensimmäinen vastustaja Failen9 ei saapunut paikalla ja saatiin luovutusvoitto. Toinen ottelu oli paria tuntia myöhemmin, kun vastaan tuli tsekkiläisen SampiTipsportin akatemia tiimi. Kummallakin joukkueella panokset oli kovat - voittaja jatkaa matkaa playoffeihin ja häviäjä kiittää kaudesta. Ja niinhän siinä kävi, että jätkät klaarasi voiton numeroin 16-9!

Tervetuloa Saku "Zakke" Parjanen Aquafihin!

Runkosarjan päätteeksi sitten istahettiin porukalla alas ja mietiskeltiin kuluvia viikkoja ja tulevaa. Keskustelut olivat yksipuoleisia - joukkue halusi jatkaa Zakken kanssa kauden jälkeenki ja Zakke halusi virallisesti liittyä porukkaan mukaan.

Zakke tuo joukkueeseen kokemusta ja rauhallisuutta. Mahtavaa jatkaa työskentelyä hänen kanssaan! Välkömmen ombord vai miten se oli.

IT'S PLAYOFF TIME

Playoffit alkaa keskiviikkona 24.3.2021, kun vastaan tulee kärkiporukasta Atom Gaming. Otin yhteyttä Zakkeen kysyäkseni ajatuksia tulevasta koitoksesta.

Sarjan kärkipäästä tulee vastaan ekalla kierroksella Atom Gaming. Millä fiiliksillä pleijari matsiin?

Zakke: "Atomia vastaan jees päästä et saa varmasti hyvää dataa mitä itse ja tiimin pitää kehittää, kun tosiaan ollaan underdog tohon matsiin mentäessä. Hyvät fiilikset ja oon itse pelaamassa täysiä ja ottamassa hyvänä opetus kokemuksena sen matsin."

Hyvä kuulla. Mitkä on ne eväät millä tästä ekasta kierroksesta mennään jatkoon?

Zakke: "Voittoon tarvitaan hyvää tiimipeliä ja reagointia. Jos ei nämä toteudu niin varmasti vihu tulee murskaamaan meidät, mutta saa nähä miten homma lähtee kulkemaan. Kyllä vastaan varmasti jotenkin voidaan taistella, mutta vielä niin paljon kehitettävää, että pitää saada hyvä pelipäivä tulille edetäkseen jatkoon."

Tulkaa kannustamaan tiimi voittoon keskiviikkona 24.3. meidän twitch-kanavalle. Äänessä kansan rakastama Teemu "Patakakkonen" Nikkonen! Muistakaa antaa rakkautta casterille!

-Team Aquafi
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram