Aquafin alkutaipaleet

V.2019 loka-marraskuussa Team Aquafi sai alkunsa, kun Toni Nikka, Ville Sihvola ja Alex Haavikkoaho istuivat alas ja alkoivat miettimään CS:GO-joukkueen luomista. Toni oli aloittanut valmennuspalvelut aiemmin syksyllä ja Alex etsi joukkuetta, jossa joukkueen hyvinvointi ja pelaajien asenne olisi samalla tasolla, sekä Villellä oli paloa toiminnan vetämiseen ja brändin kehittämiseen.

Homma otti tuulta alleen todella nopeasti. Joukkue löysi ensimmäiset pelaajat, jolloin aloitettiin treenaamaan ja kehittämään koko hommaa yhdessä. Toni ja joukkue keskittyi kehittämään pelillistä aspektia ja Ville alkoi kehittämään kaikkea pelin ulkopuolella.

Visiomme

v.2020 keväällä perustettiin Aquafi Esports ry. Visiomme oli alusta lähtien selkeä. Haluamme tarjota nuorille ja nuorille aikuisille turvallisen, laadukkaan ja reilun ympäristön kehittymiseen ja pelaamiseen. Tavoitteenamme on, että pelaajat saisivat hyvän pohjan tulevaisuutta varten kilpa-uralle.

Kanssapelaajien kunnioittaminen pelissä ja pelin ulkopuolella on tärkeätä ja siinä voimme oppia paljon perinteisestä urheilusta. Tehdään yhdessä kilpapelaamisesta parempaa ja mukavempaa olemalla tasa-arvoisia, reiluja ja auttavaisia.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram